UK Denmark Finland Norway Sweden English

Vitamin Pharmacy Scandinavia (Virksomhedernes svensk CVR-numre: 556487-6836)

Om os og Solgars produkter

Vitamin Pharmacy Scandinavia er en autoriseret forhandler for Stacktheme Limited. Selvom vi altid bestræbe sig på at levere kun sundhed kosttilskud af højeste kvalitet Solgar blev det naturlige valg. Solgar nu ejet af NBTY International er en af de ældste kosttilskud selskaber i verden, og for nylig fejret 60 års jubilæum. Ikke mange andre producenter af kosttilskud kan matche hvad Solga har at tilbyde dig som kunde. Lad os fortælle dig, hvorfor vi mener Solgar er den bedste helsekost kosttilskud producent, der er på markedet.

Solgars Vision: Et sundere verden.
Solgar drives af forsknings-baserede videnskab om næringsstoffer og deres tilslutning til de højeste internationale standarder for produktion af alle kosttilskud. Minutiøse forskning, kompromisløs kvalitet, state-of-the-art fremstillingspraksis og omfattende kontinuerlig produktudvikling er afgørende for Solgar, der altid ønsker at benytte den højeste kvalitet af sine råvarer, der danner grundlag for vitaminer, mineraler og andre kosttilskud, at de fremstiller.

Solgar drevet af en lidenskab for kvalitet.
Kvalitet er en integreret del af Solgars omfattende overvågning og test-system, hvilket sandsynligvis umatchede i branchen. Mere end 400 kosttilskud bærer stolt Solgars GOLD LABEL ®. Solgar bruger årligt tonsvis af de fineste materialer fra de bedste leverandører. Når materialerne er modtaget straks tager Solgar prøver. Disse prøver derefter gennemgå en presserende kvalitet, mens størstedelen af de ingredienser, derefter anbragt i "karantæne" i forventning om testen svar. En komplet spektrum af mikrobiologiske og kemiske analyser udføres derefter for hvert parti af råmateriale til at bestemme dens renhed, styrke og identiteten af hver ingrediens. Solgars faglærte ernæringsmæssige forskere ved hjælp af den nyeste state-of-the-art teknologi kaldet "High Performance Liquid Chromatography" og "Gaschromatografi" testning. Kun de materialer efter godkendt test viser, at de opfylder de opstillede specifikationer, frigives fra oplagring til fremstillingssektoren. Denne forpligtelse til kvalitet kræver enorme investeringer i både tid og penge, men Solgar tror det er den eneste måde at garantere sikkerhed og kvalitet opnås, og at forbrugerne er glade for, fordi de ved præcis, hvad de får. Alle Solga gøre - lige fra udvælgelsen af de bedste naturlige råvarer, til de nyeste state-of-the-art fremstilling, til de endelige produkter, der er på hylderne - er nødt til at opfylde deres såkaldte Gold Standard of Excellence. Denne investering afspejler Solga forpligtelse til at bevare sin position som verdens førende inden for fremstilling af kosttilskud og helsekost produkter. Solga Hver etiket har en komplet liste over ernæringsoplysninger, og hvert produkt er tydeligt mærket med bedst før dato. Det betyder, at hvert produkt er lig med 100% af den, der angives på etiketten.

Videnskaben bag Solgars mad
Solgar ved hjælp af avancerede og grundig afprøvning for at sikre kvaliteten af deres produkter.
Solgar har en branchens førende gruppe af eksperter, som omfatter både læger, ernæringseksperter, forskere og laboratorieteknikere. Hver en specialist i sin forskning og udvikling (FoU) område. Disse fagfolk, samt andre partnere, validere nye analysemetoder, oprette test serie, og udfører forskning om produktets stabilitet og sikkerhed. Disse eksperter udfører sit arbejde i moderne state-of-the-art faciliteter. Solgars lokale kvalitet vil gøre alt for at sikre, at hvert produkt opfylder Solgars guld standard. Før hvert produkt er iværksat, skal de gennemgå en lang proces, og alle materialer skal igennem grundig afprøvning for at sikre, at kun de bedste materialer anvendes. Udgangen af tablet eller kapsel i en flaske Solga er lige så vigtig som den første. Hver pre-produktionsparti er testet igen, før de frigives til den endelige kontrollere dets renhed, styrke og indhold. Hvis det er nødvendigt, leje også Solgar andre godkendte uafhængig afprøvning myndigheder til at foretage yderligere omfattende ekstern afprøvning.

Solgars Historie
Fra den ydmyge start på den østlige side af Manhattan, New York Solgar er vokset til et af branchens ældste og mest respekterede producenter af kosttilskud og skræddersyet tillæg. I dag Solgars produkter, som sælges rundt omkring i hele verden. Solgars bred vifte af produkter og deres engagement i forskning i de ernæringsmæssige stoffer - er måske en del af, hvorfor de bliver kendt som eksperter i ernæring.

Solgar produkt fremstilling
Solgars produktionsanlæg, der er moderne både i design og funktion. Den farmaceutiske fremstillingsprocessen opfylder de højeste krav med hensyn til procedurer, miljöahänsyn og kvalitet. Solgars anlægget er udstyret med state-of-the-art, luft-og vandrensning systemer - at sikre, at kvaliteten af Solgars produkter ikke bringes i fare under fremstillingsprocessen. Solga opfylde alle de strenge krav for kosttilskud marked og kaldes god fremstillingspraksis (GMP). Solgars produkter fremstilles kun i små partier at sikre friskhed og renhed af det endelige produkt. Detaljerede optegnelser og referater fra såkaldte dobbelt underskrift (sign-off) er påkrævet for hvert trin i fremstillingsprocessen, og sikre fuld regnskabsføring. Solga har også forpligtet sig til at beskytte miljøet. De bruger renset vand og miljøvenlig "grøn" rengøring praksis i håndteringen af udstyr mellem partier fremstillet. Solgars facilitet er også udstyret med støjreduktion og en filtration system for at mindske miljøpåvirkningen på miljøet.

Solgars Miljø Ansvar
Solgars kvalitet engagement fortsætter gennem sit arbejde at selv tage vare på miljøet. Bekymring for miljøet var et af Solgars grundlæggende filosofi og er stadig den mest grundlæggende princip, at vejledninger selskabet i alt, hvad de gør.

Ingredienserne i Solgars produkter
Alle de ingredienser, der anvendes ved Solgar er naturlige og testet for kvalitet og renhed, og at de ikke har en negativ indvirkning på det miljø, som de dyrker eller härstanmar fra. For eksempel, testes ikke blot Solgars urter for sin høje kvalitet, men også sikrer, at de hjemmehørende arter af planter, kan fortsat udvikle sig i deres naturlige habitat.
  
Affald og forureningsbegrænsende

Solgars alle produkter er fremstillet med 100% renset vand for at fjerne urenheder og gøre en stor indsats for at sikre, at ingen fremstillingspraksis rester placeret i den lokale vandforsyning.

Solgars emballage
Hele Solgars udvalg har modtaget flere miljømæssige gevinster, fordi de er pakket i garanteret 100% genanvendeligt glasflasker, som også ikke-porøs og lugtfri. Vidste du, at den tomme container på toppen af flasken er fremstillet af genbrugspapir papirmasse? Og emballagematerialer anvendes til levering genvundne tid f.eks: æg kartoner, aviser osv. lokale.

Carbon Neutral Initiativ
Nogle virksomheder finder det hårde med nye miljøinitiativer og miljømæssige indsats. Solgar er dock meget involveret i flere miljøprojekter gennem Carbon Neutral initiativ. I samarbejde med Carbon Neutral selskab Solgar sende forsyninger til deres uafhængige helsekost-butikker og alle deres tjenestevogne er Carbon Neutral. Det betyder Solgar emissioner (som beregnes af ECCM - Edinburgh Center for Carbon Management) er blevet "neutraliseret" ved at være med og genplantning af flere nye native oprindelige skove omkring Storbritannien. Hidtil har Solgar plantet over 7500 træer rundt om i hele landet.

Solgars Environmental Group - Miljøforhold
Solgars UK kontor har sin egen miljø-gruppe, som skal mødes regelmæssigt, og deres entusiasme har ført til at udvikle et papir genanvendelse maskiner til enhver hjemsendelse af papir / plastic. Alle Solgars marketingmateriale er også produceret på miljøvenlige genbrugspapir, så Solgar kan virkelig sige, at alt fra produktion til distribution og viser enestående omsorg for miljøet.